Menu
Przystawka
Starter
Tatar ze śledzia ze szczypiorkiem, czerwoną cebulką i suszonymi pomidorami
Herring tartare with chive, red onion and dried tomatoes
Zupa
Soup
Krem z pieczonego buraka ze śmietaną i świeżym tymiankiem
Roasted beetroot soup with cream and fresh thyme
Danie główne
Main Course
Comber jagnięcy z konfiturą porzeczkowo-wiśniową, kasza pęczak, mix sałat z sosem vinegrette i pomidorkami koktajlowymi
Lamb saddle with cherry-currant jam, pearl barley, salad mix with vinaigrette sauce and cocktail tomatoes
Deser
Dessert
Tort śmietankowy z chrupiącą belgijską czekoladą
Cream cake with crispy Belgian chocolate
Danie noworoczne
New Years Dish
Pieczona pierś indyka w sosie grzybowym, puree ziemniaczane z natką pietruszki i czosnkiem, surówka z czerwonej kapusty
Roasted turkey breast with mushroom sauce, puree with parsley and garlic, red cabbage salad
Menu wegetariańskie
Vegetarian Menu
Przystawka
Starter
Sałatka na liściach szpinaku i botwinki z truskawkami, fetą i prażonymi orzeszkami
Beet leaves and spinach salad with strawberries, feta cheese and roasted nuts
Danie główne
Main Course
Gołąbki z kaszą jaglaną z warzywami grillowanymi i sosem z pieczonej papryki
Millet stuffed cabbage with grilled vegetables and roasted pepper sauce
Danie noworoczne
New Years Dish
Grillowany camembert z konfiturą porzeczkowo-wiśniową, mix sałat, grzanka
Grilled camembert with cherry-currant jam, salad mix, toast
Napoje
Drinks
0,5l Wódki lub 0,75l Wina na parę
/ 0,5l vodka or 0,75l wine a couple
1l Napoju bezalkoholowego na parę
/ 1l soft drink a couple
0,5l C.K. Jasne na osobę
/ 0,5l Light Beer per person
Lampka wina musującego o północy
/ Glass of sparkling wine at midnight
Koszt: 260zł/os. (per person)
Miejsca siedzące w Clubie i Pubie
Seating in Club and Pub area
Koszt: 290zł/os. (per person)
Miejsca siedzące w Restauracji
Seating in Restaurant area