Lokalne piwo w CK Browar

Restauracja CK Browar jako jedyna w Krakowie warzy piwo według starej, austro-węgierskiej receptury. Zajmujemy się prowadzeniem restauracji oraz pubu od 1996 roku, dlatego możemy zaoferować Państwu najlepsze lokalne piwo z naszego mini browaru warzone wedle tylko nam znanych receptur. A nawet pokazać jak wygląda proces warzenia.

Cztery oryginalne piwa dla każdego

W naszej restauracji w Krakowie podajemy cztery rodzaje oryginalnego piwa, które są na stałe w ofercie oraz piwo warzone sezonowo. Do wyboru są: CK Weizen, Ck Ingwer, CK Dunkiel i CK jasne. Z kolei piwa podawane w zależności od aktualnego sezonu to CK Marzen i CK Miodowe. Dlaczego akurat nasze piwo jest najlepsze?

Warzymy piwo niepasteryzowane i niefiltrowane, które bogate jest w witaminy z grupy B. Nasza restauracja w Krakowie oferuje też pokazanie Państwu procesu produkcji od kuchni. Jeśli chcą Państwo zobaczyć, jak powstaje nasze piwo, wystarczy zapytać o możliwość wstępu do mini browaru obsługę sali.

Odpowiednia przegryzka do piwa

Nasze piwo podawane jest w rurach o pojemności 5 lub 3,3 litra lub też w tradycyjnych kuflach. Oprócz samego piwa oferujemy bardzo bogate menu z naszej restauracji. Oprócz samych przekąsek jak frytki belgijskie czy pikantne skrzydełka można zamówić też kanapki, czy dania firmowe z mięsem, z rybami czy nawet wegetariańskie. Każda osoba, która zgłodnieje ma zapewniony ogromny wybór pozycji z menu, które pasują do smaku piwa. Na miejscu dostępne jest też menu dla alergików, dlatego warto przyjść na piwo i zostać na dłużej.