Najlepsza majówka tylko w CK Browar

Majowy weekend jest jednym z ulubionych okresów w roku każdego Polaka. W tym terminie nie musimy iść do pracy, a pogoda prawie zawsze dopisuje. Wiele osób decyduje się wówczas na wyjazd do innego miasta lub na łono natury. Dla osób, które jednak pozostają w mieście, nasza restauracja w Krakowie ma bardzo dużo dobrych dań do zaoferowania.

Najlepsza kuchnia w mieście

W CK Browar majówka zawsze zarezerwowana jest dla naszych gości, dlatego lokal otwarty jest zarówno pierwszego, jak i trzeciego maja. W tym czasie serwujemy smakowite dania, będące nawiązaniem do tradycji kulinarnej Krakowa oraz Galicji. U nas można skosztować najsmaczniejszych pierogów ruskich w Krakowie, serwowanych z zeszklona cebulką. Oferujemy także oryginalny sznycel wiedeński, sporządzony z delikatnego mięsa cielęcego. Nasza restauracja w Krakowie to też dobre miejsce dla miłośników golonki, wypiekamy ją w piecu w piwie według galicyjskiej receptury. A na majowy obiad w większym gronie polecamy nasze pieczone mięsa, np. półmisek myśliwski z sarną, kaczką i dzikiem.

Obiad na świeżym powietrzu

Majowy weekend chcemy spędzić na świeżym powietrzu, jeśli tylko pogoda nam to umożliwia. Dlatego w CK Browar otwieramy dla naszych klientów ogromny ogródek piwny, w którym można też spożywać potrawy zamówione w restauracji. Jedną z wielu specjalności naszego lokalu jest własnie piwo, warzone na miejscu według tradycyjnej receptury. Nasi goście mają do wyboru piwo w wersji jasnej, ciemnej oraz pszenicznej. Sezonowo pojawiają się też inne smaki.

Najlepsza majówka tylko w CK Browar

Majowy weekend jest jednym z ulubionych okresów w roku każdego Polaka. W tym terminie nie musimy iść do pracy, a pogoda prawie zawsze dopisuje. Wiele osób decyduje się wówczas na wyjazd do innego miasta lub na łono natury. Dla osób, które jednak pozostają w mieście, nasza restauracja w Krakowie ma bardzo dużo dobrych dań do zaoferowania.

Najlepsza kuchnia w mieście

W CK Browar majówka zawsze zarezerwowana jest dla naszych gości, dlatego lokal otwarty jest zarówno pierwszego, jak i trzeciego maja. W tym czasie serwujemy smakowite dania, będące nawiązaniem do tradycji kulinarnej Krakowa oraz Galicji. U nas można skosztować najsmaczniejszych pierogów ruskich w Krakowie, serwowanych z zeszklona cebulką. Oferujemy także oryginalny sznycel wiedeński, sporządzony z delikatnego mięsa cielęcego. Nasza restauracja w Krakowie to też dobre miejsce dla miłośników golonki, wypiekamy ją w piecu w piwie według galicyjskiej receptury. A na majowy obiad w większym gronie polecamy nasze pieczone mięsa, np. półmisek myśliwski z sarną, kaczką i dzikiem.

Obiad na świeżym powietrzu

Majowy weekend chcemy spędzić na świeżym powietrzu, jeśli tylko pogoda nam to umożliwia. Dlatego w CK Browar otwieramy dla naszych klientów ogromny ogródek piwny, w którym można też spożywać potrawy zamówione w restauracji. Jedną z wielu specjalności naszego lokalu jest własnie piwo, warzone na miejscu według tradycyjnej receptury. Nasi goście mają do wyboru piwo w wersji jasnej, ciemnej oraz pszenicznej. Sezonowo pojawiają się też inne smaki.






 

O nas | Obiady i Lunche | Lokalne Piwo | Organizacja Przyjęć i Bankietów | Pub Kraków | Restauracja Kraków | Menu Polska Kuchnia | Kontakt

projektowanie stron www - EVOS
all rights reserved